HU
RO
EN
Szolgáltatásaink

Kutatás és felmérés

Felgyorsult világunkban állandó változásban van a gazdasági és társadalmi környezet. Az önkormányzatok és vállalkozások fejlesztési döntéseik megalapozásához pontosan kell ismerjék az aktuális folyamatokat, és a működési környezetük várható állapotát. Egy mai fejlesztési beruházási döntés ugyanis hosszú időre meghatározza merre halad egy szervezet tovább, forrásait hova köti le. A haszon és a fenntarthatóság a külső környezet változásaitól és az érintettek reakcióitól is erősen függ. Annak érdekében, hogy ezeket a kockázatokat a vezetők pontosan lássák és döntéseiket ezekre felkészülve hozzák meg pontos elemzésekre és felmérésekre van szükség a gazdaság, társadalom és a vélemények változását illetően.

A DG Consulting partner:

  • Gazdasági elemzések elkészítésében
  • Területi gazdasági és demográfiai folyamatok elemzésében
  • Vélemények és várakozások felmérésében
  • Hatáselemzésekben
Településfejlesztési stratégiák
Pályázatírás és projektmenedzsment
Marketing és piackutatás
Kutatás és felmérés
Közbeszerzési tanácsadás
Aktuális
(2019. február 22. 10:26)
Az induló vállalkozások támogatási projektje mellett (lásd POCU - DEMOFIN projekt) egy újabb nagyívű program kivitelezése feladatunk a két megyében a következő három évben.

Országos szinten egyedülálló projektben veszünk részt az EGIS Románia SA-val együttműködésben, amely a helyi gazdáknak és mezőgazdasági vállalkozásoknak kedvez a közeljövőben.
(2019. január 12. 11:18)
Harminckét új vállalkozás indulhat el Székelyföldön másfél éven belül, miután ennyi jó ötletekkel rendelkező fiatal pályázatát bírálták el kedvezően a Nyerj vállalkozást programban. A pályázók egyenként legkevesebb 32 ezer eurót kapnak vállalkozásaik beindítására.


A Székelyhon írt rólunk egy cikket.
(2017. december 11. 11:44)
Röviden a pályázatról:
Az idei évben először meghirdetett Start-up Nation Romania program az év legnépszerűbb pályázati kiírásának titulálható a kezdő vállalkozások körében, ezt bizonyítja, hogy 19.296 benyújtott pályázatot regisztráltak a feltöltési időszakban.
(2017. június 20. 14:44)
2016 a Külhoni magyar fiatal vállalkozók éve volt, míg az idei a Külhoni magyar családi vállalkozások éve nevet kapta.
A tavalyi program sikeressége is hozzájárult, hogy idén három kategóriában hirdessenek pályázatot.
(2016. október 18. 15:30)
A nyertes pályázatok támogatására elkülönített keret összesen 600 millió forint volt. A Program keretében meghirdetett pályázatra összesen 967 projektet nyújtottak be a Kárpát-medence különböző részeiből. Erdélyben 511 leadott pályázatból 68 munka támogatására nyílt lehetőség.
(2016. szeptember 26. 14:23)
Friss diplomások figyelem!

(Állás)Pályázati Felhívás!


A csíkszeredai Develo Group Consulting pályázatíró cég pályázatot hirdet projektmenedzser állás betöltésére.
(2016. augusztus 04. 14:42)
Magán személyek, polgármesteri hivatalok és közintézmények figyelem!

Hamarosan indul a Zöld Ház Program, amely lehetőséget ad megújuló energiát hasznosító fűtésrendszerek telepítésére, régi, kevésbé hatékony rendszerek lecserélésére.
(2016. augusztus 04. 10:52)
A DG Consulting összesen 530 ezer euró értékben dolgozott ki és nyújtott be projekteket az induló vállalkozásoknak szóló Nemzeti Vidékfejlesztési Program (PNDR) 6.2-es intézkedése keretében.
A vidéki vállalkozási ötletek között volt többek között tervező iroda, vulkanizáló, agroturisztikai panzió vagy éppen hagyományos kovácsműhely létrehozása is.