HU
RO
EN
Főoldal -> ->
Vállalkozásoknak segítünk
(2016. augusztus 04. 10:52)
A DG Consulting összesen 530 ezer euró értékben dolgozott ki és nyújtott be projekteket az induló vállalkozásoknak szóló Nemzeti Vidékfejlesztési Program (PNDR) 6.2-es intézkedése keretében.
A vidéki vállalkozási ötletek között volt többek között tervező iroda, vulkanizáló, agroturisztikai panzió vagy éppen hagyományos kovácsműhely létrehozása is.

A Vidéki Beruházásokat Finanszírozó Ügynökség (AFIR) honlapján keresztül idén a kínált pályázati keretösszeg 200%-os lefedéséig (146 millió euró) voltak benyújthatóak a pályázatok, amely keretösszeg a nagy érdeklődésnek köszönhetően 6 nap alatt kimerült, tehát idén több projekt már nem nyújtható be.
A vidéki vállalkozószellem tekintetében jelzés értékű, hogy országos viszonylatban is nagy népszerűségnek örvend a vidéki települések jövedelem-termelő képességének növelését és a gazdasági tevékenység diverzifikációját szolgáló intézkedés

Jövőbeni ügyfeleink figyelmébe ajánljuk, hogy érdemes jó vállalkozási ötletekben gondolkodni, olyanokban, amelyek vidéken végezhetőek, de nem mezőgazdasági tevékenységre irányulnak. Érdemes időben felkészülni a jövő évi pályázati időszakra, keressenek bennünket elérhetőségeinken! Mi továbbra is segítünk támogatást szerezni ötleteikhez!
Vissza

További híreink