HU
RO
EN
Rólunk
A csíkszeredai Develo Group Consulting fejlesztési tanácsadó cég sokoldalú tevékenységének köszönhetően széles körű tapasztalattal rendelkezik pályázatok kidolgozásában és támogatási források lehívásában települések valamint meglevő és induló vállalkozások fejlesztésére és civil szervezetek projektjeire is.
Számunkra mindenki projektje ugyanolyan fontos, tudjuk, hogy számos probléma merül fel a tervezés és a megvalósítás során is, és segítünk eligazodni a dokumentumok és a hivatalok útvesztőiben.
Cégünk filozófiájához szorosan hozzátartozik a hosszú távú partnerségek kiépítése, ez teszi csak lehetővé, hogy jól kivitelezett projektjeink legyenek.
A visszajelzéseink megerősítenek bennünket, régi ügyfeleink is bátran fordulnak hozzánk újabb projekt ötleteikkel vagy tanácsért, mert tudják, igyekszünk minden kérdésben hatékony megoldást találni.
Munkatársaink:

  • András Zoltán - senior területfejlesztő közgazdász A Sapientia EMTE Csíkszeredai karán 2006-ban végzett diplomás közgazdász-szociológus. A Kolozsvári Babes-Bolyai Tudományegyetem Közgazdasági karán szerzett regiófejlesztési közgazdász mesteri diplomát, jelenleg a Pécsi Tudományegyetem Regionális Gazdaságtan Doktori Iskolájának PhD hallgatója. Szakmai életútját tekintve már nagyon hamar, végzős hallgatóként a Sapientia Egyetem Vidékfejlesztési Kutató Központjában településfejlesztőként kezdett dolgozni, a 2007-2013-ra való felkészülés időszakában számos település és kistérség stratégiájának elkészítése fűződik a nevéhez. 2010-2013 között Hargita Megye Tanácsa Fejlesztési Igazgatóságának projektmenedzsere (PODCA, POR és Nemzetközi projektek írása és menedzsmentje), majd a Stratégiai és elemző irodájának irodavezetője volt, közvetlenül a DG Consulting megalapítását megelőzően.

  • Gászpor István - senior vidékfejlesztő szociológus A Sapientia EMTE Csíkszeredai karán 2007-ben végzett szociológus. Végzős hallgatóként ő is a Sapientia Egyetem Vidékfejlesztési Kutató Központjában településfejlesztőként kezdett dolgozni, településfejlesztési és kistérség stratégiák kidolgozásában működött közre és több sikeres Regionális Operatív Programban kidolgozott pályázat volt munkája eredménye. 2010-2013 között ő is Hargita Megye Tanácsához igazolt, projektmendzserként agrárfejlesztési és ROP projektek lebonyolítása volt a feladata és párhuzamosan felépítette a turisztikai tevékenységek koordinálásával foglalkozó Harghita Közösségközti Fejlesztési Társulást (ADI), amelynek ügyvezető igazgatói feladatait látta el, mielőtt a DG Consulting megalapításával tapasztalatát az ügyfelek szolgálatába állította volna.

  • Kelemen H. Gábor - senior területfejlesztő közgazdász A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Közgazdasági karán 2006-ban végzett területfejlesztő közgazdász. Rendelkezik a Kolozsvári Babes-Bolyai Tudományegyetem Közgazdasági karának regiófejlesztési közgazdász mesteri diplomájával és jelenleg a Pécsi Tudományegyetem Regionális Gazdaságtan Doktori Iskolájának PhD hallgatója. A szakmai tapasztalatait Hargita Megye Tanácsánál szerezte, 2008-2013 között előbb a Fejlesztési Igazgatóság projektmenedzsere, majd az Energiatakarékossági Közszolgálat igazgatója és végül - a DG Consulting megalapítását megelőző évben - a megyei önkormányzat Európai Uniós projektek részlegének vezetője volt. Ez alatt az időszak alatt PODCA, POR, POS CCE, és Nemzetközi projektek kidolgozásában és menedzselésében, valamint a megye stratégiájának elkészítésében működött közre

  • Tamás József - junior területfejlesztő mérnök 

  • Labaditis Iulian - projektmenedzser
  • Bene Ibolya - közbeszerzési szakértő