HU
RO
EN
Szolgáltatásaink

Kutatás és felmérés

Felgyorsult világunkban állandó változásban van a gazdasági és társadalmi környezet. Az önkormányzatok és vállalkozások fejlesztési döntéseik megalapozásához pontosan kell ismerjék az aktuális folyamatokat, és a működési környezetük várható állapotát. Egy mai fejlesztési beruházási döntés ugyanis hosszú időre meghatározza merre halad egy szervezet tovább, forrásait hova köti le. A haszon és a fenntarthatóság a külső környezet változásaitól és az érintettek reakcióitól is erősen függ. Annak érdekében, hogy ezeket a kockázatokat a vezetők pontosan lássák és döntéseiket ezekre felkészülve hozzák meg pontos elemzésekre és felmérésekre van szükség a gazdaság, társadalom és a vélemények változását illetően.

A DG Consulting partner:

  • Gazdasági elemzések elkészítésében
  • Területi gazdasági és demográfiai folyamatok elemzésében
  • Vélemények és várakozások felmérésében
  • Hatáselemzésekben
Településfejlesztés
Projektmenedzsment
Marketing és piackutatás
Kutatás és felmérés
Közösségfejlesztés
Aktuális
(2017. december 11. 11:44)
Röviden a pályázatról:
Az idei évben először meghirdetett Start-up Nation Romania program az év legnépszerűbb pályázati kiírásának titulálható a kezdő vállalkozások körében, ezt bizonyítja, hogy 19.296 benyújtott pályázatot regisztráltak a feltöltési időszakban.
(2017. június 20. 14:44)
2016 a Külhoni magyar fiatal vállalkozók éve volt, míg az idei a Külhoni magyar családi vállalkozások éve nevet kapta.
A tavalyi program sikeressége is hozzájárult, hogy idén három kategóriában hirdessenek pályázatot.
(2016. október 18. 15:30)
A nyertes pályázatok támogatására elkülönített keret összesen 600 millió forint volt. A Program keretében meghirdetett pályázatra összesen 967 projektet nyújtottak be a Kárpát-medence különböző részeiből. Erdélyben 511 leadott pályázatból 68 munka támogatására nyílt lehetőség.
(2016. szeptember 26. 14:23)
Friss diplomások figyelem!

(Állás)Pályázati Felhívás!


A csíkszeredai Develo Group Consulting pályázatíró cég pályázatot hirdet projektmenedzser állás betöltésére.
(2016. augusztus 04. 14:42)
Magán személyek, polgármesteri hivatalok és közintézmények figyelem!

Hamarosan indul a Zöld Ház Program, amely lehetőséget ad megújuló energiát hasznosító fűtésrendszerek telepítésére, régi, kevésbé hatékony rendszerek lecserélésére.
(2016. augusztus 04. 10:52)
A DG Consulting összesen 530 ezer euró értékben dolgozott ki és nyújtott be projekteket az induló vállalkozásoknak szóló Nemzeti Vidékfejlesztési Program (PNDR) 6.2-es intézkedése keretében.
A vidéki vállalkozási ötletek között volt többek között tervező iroda, vulkanizáló, agroturisztikai panzió vagy éppen hagyományos kovácsműhely létrehozása is.
(2016. február 04. 13:44)
Cégünk alvállalkozóként vesz részt Csíkszereda Integrált Városfejlesztési Stratégiájának és Fenntartható Városi Mobilitási Tervének elkészítésében.
(2015. december 11. 15:43)
Hamarosan indul a Regionális Operatív Program 2.1-es intézkedése, amelynek keretében a városi környezetben működő vállalkozások többek között eszközbeszerzésre, technológia-fejlesztésre és immateriális javak beszerzésére szerezhetnek támogatást.