HU
RO
EN
Rólunk
Cégünk három fiatal fejlesztési szakember társulásával alakult, hogy a felhalmozott fejlesztési és projektmenedzsment tapasztalatainkat minél több település és vállalkozás számára kamatoztatni tudjuk. Munkatársaink széles körű referenciával rendelkeznek településfejlesztési stratégiák kidolgozásában, projektfejlesztésben és menedzsmentben, projektfinanszírozásban és pályázatok kidolgozásában, valamint települési és vállalati marketing koncepciók kidolgozásában és megvalósításában. Cégünk filozófiájához szorosan hozzátartozik a hosszú távú stratégiai partnerségek kiépítése, részt kívánunk venni ügyfeleink mindennapjaiban is. Lépést tartunk a legfrissebb fejlesztéspolitikai történésekkel, hogy partnereink is naprakészek lehessenek.

Segítünk ötletei megvalósításában!
Munkatársaink:

  • András Zoltán - senior területfejlesztő közgazdász A Sapientia EMTE Csíkszeredai karán 2006-ban végzett diplomás közgazdász-szociológus. A Kolozsvári Babes-Bolyai Tudományegyetem Közgazdasági karán szerzett regiófejlesztési közgazdász mesteri diplomát, jelenleg a Pécsi Tudományegyetem Regionális Gazdaságtan Doktori Iskolájának PhD hallgatója. Szakmai életútját tekintve már nagyon hamar, végzős hallgatóként a Sapientia Egyetem Vidékfejlesztési Kutató Központjában településfejlesztőként kezdett dolgozni, a 2007-2013-ra való felkészülés időszakában számos település és kistérség stratégiájának elkészítése fűződik a nevéhez. 2010-2013 között Hargita Megye Tanácsa Fejlesztési Igazgatóságának projektmenedzsere (PODCA, POR és Nemzetközi projektek írása és menedzsmentje), majd a Stratégiai és elemző irodájának irodavezetője volt, közvetlenül a DG Consulting megalapítását megelőzően.

  • Gászpor István - senior vidékfejlesztő szociológus A Sapientia EMTE Csíkszeredai karán 2007-ben végzett szociológus. Végzős hallgatóként ő is a Sapientia Egyetem Vidékfejlesztési Kutató Központjában településfejlesztőként kezdett dolgozni, településfejlesztési és kistérség stratégiák kidolgozásában működött közre és több sikeres Regionális Operatív Programban kidolgozott pályázat volt munkája eredménye. 2010-2013 között ő is Hargita Megye Tanácsához igazolt, projektmendzserként agrárfejlesztési és ROP projektek lebonyolítása volt a feladata és párhuzamosan felépítette a turisztikai tevékenységek koordinálásával foglalkozó Harghita Közösségközti Fejlesztési Társulást (ADI), amelynek ügyvezető igazgatói feladatait látta el, mielőtt a DG Consulting megalapításával tapasztalatát az ügyfelek szolgálatába állította volna.

  • Kelemen H. Gábor - senior területfejlesztő közgazdász A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Közgazdasági karán 2006-ban végzett területfejlesztő közgazdász. Rendelkezik a Kolozsvári Babes-Bolyai Tudományegyetem Közgazdasági karának regiófejlesztési közgazdász mesteri diplomájával és jelenleg a Pécsi Tudományegyetem Regionális Gazdaságtan Doktori Iskolájának PhD hallgatója. A szakmai tapasztalatait Hargita Megye Tanácsánál szerezte, 2008-2013 között előbb a Fejlesztési Igazgatóság projektmenedzsere, majd az Energiatakarékossági Közszolgálat igazgatója és végül - a DG Consulting megalapítását megelőző évben - a megyei önkormányzat Európai Uniós projektek részlegének vezetője volt. Ez alatt az időszak alatt PODCA, POR, POS CCE, és Nemzetközi projektek kidolgozásában és menedzselésében, valamint a megye stratégiájának elkészítésében működött közre

  • Tamás József - junior területfejlesztő mérnök 

  • Labaditis Iulian - projektmenedzser